Emiel en Anna's AlkmaarSche bruiloft


De mooie dag van Emiel en Anna begon op 24 mei met een stralende zon aan de hemel. De sfeer was perfect voor hun bruiloft in het gezellige Alkmaar.


De dag begon met een prachtig heldere lucht in Heerhugowaard, wat zorgde voor de ideale omstandigheden voor de foto's. In het ouderlijk huis van Anna kwam Emiel haar ophalen en fotografeerde ik eerst de 'first look'. Emiel en Anna hadden ervoor gekozen om hun trouwfoto's te laten maken in het oude centrum van Alkmaar. Dit deel van de stad biedt een schat aan schilderachtige hofjes, karakteristieke bruggetjes en smalle, pittoreske straatjes. Ook de stamkroeg van de bruidegom werd niet overgeslagen, maar deze beelden houden zij liever privé.


Precies na de laatste foto's tijdens de fotoshoot sloeg het weer helaas om en begon het te regenen. Gelukkig vond de ceremonie plaats in het stadhuis van Alkmaar en waren ook de rest van de locaties binnen, waardoor de regen geen invloed had op de voortzetting van hun alsnog prachtige dag.


Na de ceremonie verplaatsten de gasten zich naar het IJkgebouw voor de receptie en het diner. Het IJkgebouw, gelegen in het hart van Alkmaar, staat bekend om zijn stijlvolle, industriële en gezellige sfeer. Het bood de perfecte locatie voor een feestelijke middag en avond vol met lekker eten, gezelligheid en hartelijke speeches.


De bruidegom heeft aangegeven liever geen foto's online te zien waarbij zijn gezicht prominent in beeld is, dus hier heb ik uiteraard rekening mee gehouden.


bruiloft-alkmaar-trouwfotograaf-heerhugowaard-nikitavanderhaven
corsage-bloemen-trouwpak-bruidegom-nikitavanderhaven
bruidsboeket-trouwboeket-bloemen-trouwjurk-nikitavanderhaven
bruidspaar-trouwfotografie-bruidsboeket-nikitavanderhaven
waag-alkmaar-bruidspaar-trouwfotograaf-nikitavanderhaven
alkmaar-oudecentrum-bruidspaar-trouwfoto-nikitavanderhaven
alkmaar-hofje-bruidspaar-trouwshoot-nikitavanderhaven
hofje-alkmaar-trouwfotograaf-bruidspaar-nikitavanderhaven
bruid-bruidsjurk-trouwfotografie-alkmaar-nikitavanderhaven
trouwfotograaf-bruidsfotografie-alkmaar-bruidspaar-nikitavanderhaven
trouwschoenen-trouwjurk-trouwfotograaf-nikitavanderhaven
stadhuis-alkmaar-trouwen-trouwfotografie-nikitavanderhaven
ijkgebouw-alkmaar-bruidspaar-receptie-nikitavanderhaven
receptie-ijkgebouw-trouwfotografie-bruiloft-nikitavanderhaven
bruid-bruidsjurk-vriendinnen-alkmaar-nikitavanderhaven