Een sprookjesachtige entree

Op 3 augustus trouwden Joyce en Bryan bij Nieuw Westert in Egmond-Binnen. Een voor mij vertrouwde omgeving, omdat ik de eer heb gehad om hier al meerdere bruiloften te mogen fotograferen. En ook nu zag alles er weer top uit en stonden alle bloemen prachtig in bloei!


Deze bruiloft was extra bijzonder voor mij, omdat ik Joyce al best goed ken. Zij is namelijk advocaat op het kantoor waar ik ook nog als juridisch secretaresse werkzaam ben. Echt heel leuk dat ik deze dag van begin tot het eind mocht gaan vastleggen.


We begonnen de dag bij Joyce en Bryan thuis waar Joyce al vroeg uit de veren was en door de MUAH nog mooier werd gemaakt dan ze al is. Bryan was eerder vertrokken richting het huis van zijn ouders om zich daar klaar te maken.

Alles liep heel voorspoedig en omdat de huizen nog geen 5 minuten van elkaar vandaan lagen, kon ik mooi even heen en weer racen!


Nadat het stel er uitzag om door een ringetje te halen, konden we richting de Egmondse duinen rijden. Joyce reed met mij mee en Bryan met zijn vader, want zij hadden ervoor gekozen om het first look moment in de duinen te doen. Zo mooi!


De first look en fotoshoot vonden beiden plaats in de duinen van Egmond aan Zee en ik heb hier zoveel mooie beelden kunnen maken. De zon kwam net niet door te heiige lucht heen, zodat ik het perfecte licht had tijdens de shoot.


Hierna reden we een klein stukje de andere kant op van het duingebied, omdat hier het vervoer van het bruidspaar op hen stond te wachten: een sprookjesachtige koets met twee prachtige witte paarden!


Toen het bruidspaar eenmaal heerlijk achterin de koets zat, kon de tocht richting Nieuw Westert beginnen. Ik maakte onderweg nog een paar foto's en haastte mij toen richting de locatie. Alle gasten waren inmiddels keurig op tijd en werden opgetrommeld om langs te weg te gaan staan. Niet wetende hoe het bruidspaar zou arriveren.

Wat een mooie verrassing was dit en iedereen was onder de indruk van deze grootse entree!


Na een kleine adempauze was het tijd voor de ceremonie. Tussen de prachtige bloemen, en met een live pianist op de achtergrond, liep Bryan langs zijn familie en vrienden. Vervolgens volgde mooie Joyce begeleid door haar vader.

Tijdens de ceremonie sprak de BABS een paar prachtige woorden. Zij had van tevoren aan een aantal dierbaren wat vragen gesteld en hier kwamen de meest mooie, warme en liefdevolle antwoorden uit. De tranen vloeiden dan ook rijkelijk!


En wat ook zo leuk en gaaf was is dat er tijdens de gehele bruiloft een live artist aanwezig was, Renee. Zij maakte een prachtig schilderij van de ceremonie setting met daarin allerlei details verwerkt. Zo onwijs knap!


Ook sprak het bruidspaar geloften uit naar elkaar. Het stel dat al sinds de middelbare school samen is had inmiddels al aardig wat beleefd, dus die geloften stonden dan ook bomvol inside jokes en liefdevolle woorden. Heerlijk! En uiteraard werd de ceremonie afgesloten met een keiharde JA van beiden kanten en veel gejuich en geklap vanuit de gasten. Gefeliciteerd!


Na een gezellige borrel, wat groepsfoto's en uiteraard een lekker stukje taart, was het tijd voor het diner.

Even spannend wel, want het stel wilde graag buiten eten maar vielen er wat spetters uit de lucht!

Ik pakte snel Buienradar erbij, maar deze liet geen bui zien. Toch maar gokken dan? Yes, we gaan ervoor!


Toen iedereen heerlijk gegeten had, was het tijd om de dansvloer op te gaan. Een live band was ingehuurd om extra sfeer te geven aan de avond en dat is zeker gelukt. Wauw! Wat een stem en wat een heerlijk repertoire!

Het bleef nog lang onrustig in Egmond-Binnen.


Dank voor jullie vertrouwen, Joyce en Bryan!

Ik heb van jullie genoten.